top of page

Kirjat

Kaikilla ihmisillä on rajansa

00042
€28.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Marja Huovila: Kaikilla ihmisillä on rajansa

Miltä pitkä odotus, ikävä, pelko pakkopalautuksesta ja negatiivinen päätös todella tuntuvat? Kuinka paljon ihminen voi jaksaa?

Irakilainen toimittaja Waleed tekee pitkän, vaarallisen pakomatkan esikoisensa kanssa Euroopan läpi. Lopulta hän päätyy Vihtiin Marjan, Hetan ja Pyrren luo. Läsnä on jatkuva huoli itsestä ja kaukana olevasta perheestä, mutta valonpilkahduksia elämään tuo lämmin, kasvava yhteisö.

Teoksessa on mukana runsaasti kuvia, aina irakilaisista juhlaruoista pakolaisleirin karuihin oloihin. Marja Huovila kertoo kotimajoittajan arjesta omakohtaisesti, iloineen ja suruineen. Kirjan kirjoittaminen on aloitettu vuonna 2015, jolloin Suomeen tuli runsaasti pakolaisia. Byrokratia tuntuu käsittämättömältä, mutta onneksi ympärillä on ystävällisiä ihmisiä. Kun katto viedään pään päältä, tarvitaan uusia vaatteita tai yhteistä kieltä ei löydy, on aina joku, joka auttaa.

Kirjan lopussa on taustatietoa, mm. maahanmuuttoasioihin perehtyneen asianajaja Ville Punton haastattelu.

MARJA HUOVILA on opettaja, ja Kaikilla ihmisillä on rajansa on hänen esi- koisteoksensa. Kirjan kirjoittaminen auttoi häntä jaksamaan vaikeina hetkinä. Huovila on palkittu Puoli seitsemän -ohjelman auttajatonttupalkinnolla vuonna 2018, työstään turvapaikanhakijoiden hyväksi.

Ovh 28,90 €
Tietokirja (siirtolaiset, pakolaiset)
452 sivua
ISBN 9789527553381
Ilmestymisaika: lokakuu 2023
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 32.21

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page