top of page

Kirjan julkaiseminen

Momentum Kirjat on kotimainen kirjankustantamo. Julkaisemme elämäkertoja, historiikkeja sekä kauno- ja tietokirjallisuutta kustanteina ja hybridikustanteina. 

 

Momentum Kirjat huolehtii kirjan julkaisemisen koko prosessista. Yleiseen jakeluun tarkoitetuille teoksille solmimme perinteisen kaltaisen kustannussopimuksen, jonka sisältö neuvotellaan teoskohtaisesti. Voimme myös kirjoittaa kirjan puolestasi verkostoomme kuuluvien ammattikirjoittajien avulla.

 

Kustannustoimitamme kaikki teokset sekä panostamme niiden huolelliseen graafiseen ulkoasuun.

 

Tutustu kirjan julkaisun vaiheisiin:

1

Kirjan kirjoittaminen

Voit ehdottaa meille käsikirjoitusta, minkä jälkeen tutkimme sen julkaisumahdollisuudet. Jos kirjahankkeesi on vielä ideatasolla ja kaipaat kirjoittamiseen ulkopuolista tukea, voimme tarjota kustannustoimittajaa tai kirjoittaa kirjan puolestasi. Osa käsikirjoituksista tulee julkaistavaksi täyskustanteena. Kustannustoimitamme kaikki julkaisemamme teokset.

2

Ulkoasu

Ammattigraafikkomme ja -taittajamme suunnittelevat kirjan kannen ja sivutaiton. Käsittelemme tarvittaessa kirjaasi tulevat kuvat. Otamme huomioon toiveesi, ja saat lopputuloksen nähtäväksi ja kommentoitavaksi ennen kirjan painatusta.

3

Julkaisu

Hankimme teokselle myynnin edellyttämän ISBN-numeron. Otamme kirjasta realistisen, jakeluun sopivan, painoksen ja voimme toteuttaa siitä myös e- ja/tai äänikirjan.

Hoidamme tiedottamisen puolestasi laajan, muun muassa kirjastot ja kirjakaupat kattavan verkostomme kautta.

Hybridikustanteen tuotantokustannukset

Jos teoksesi soveltuu julkaistavaksi, saat yhteydenoton jälkeen yksilöidyn tarjouksen teokseesi liittyen. Siihen vaikuttavat muun muassa teoksen laajuus sekä painosmäärä.

Kerro kirjastasi tai kirjaideastasi.

Tehdään juuri sinun näköisesi kokonaisuus, ja saatetaan se kansiin lukijoiden iloksi!

Kiitos yhteydenotostasi! Vastaamme kahden arkipäivän kuluessa.

bottom of page