top of page

Kirjat

Kaikesta huolimatta, meille tulee vauva - Tarinoita elämän synnystä ja vanhemmuudesta

00049
€27.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Maria Burrow: Kaikesta huolimatta, meille tulee vauva - Tarinoita elämän synnystä ja vanhemmuudesta

Elämä alkaa pienestä solusta, pikkuruisesta pisteestä hauraan kuoren sisällä. Koko maailmankaikkeus samassa paketissa, sisällään ääretön potentiaali ja linnunradan viisaus.

Elämän ihmeellä on myös arkisempi puoli. Siihen liittyy närästystä, suonenvetoa, liitoskipuja, kramppeja ja kolotusta. Siihen liittyy hormoninhuuruista vetistelyä paljesoitinmusiikin tahdissa, ylikierroksille virittynyttä suojeluvaistoa sekä pienen ihmisen leuan alle kertyviä bataattiraitoja. Parhaimmillaan alkava elämä tarkoittaa kiitollisuutta siitä, että saa olla mukana todistamassa ihmeistä suurinta.

Kaikesta huolimatta, meille tulee vauva kertoo kauniin, kivuliaan ja toiveikkaan tarinan lapsen saamisesta ja vanhemmuudesta. Se tunnistaa ikiaikaisen tunteen ja tarpeen, lapsenkaipuun, tuiki tavallisena, mutta samalla ristiriitaisena tunteena. Lisäksi kirja antaa äänen henkilöille, jotka pohtivat äitiyttä, vanhemmuutta sekä siihen liittyviä, joskus kipeitäkin kysymyksiä eri näkökulmista.

Maria Burrow (s. 1983) on oululainen kirjailija, joka työskentelee kirjoittamisen lisäksi teknisenä asiantuntijana. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja elämäntaitovalmentaja. Marian esikoisteos Mindfulness­ eläin ilmestyi 2021 (Basam Books). Uusi tietokirja Kaikesta huolimatta, meille tulee vauva - tarinoita elämän synnystä ja vanhemmuudesta kertoo millaista on kokea lapsenkaipuuta ja olla raskaana nelikymppisenä. Kirjassa on mukana monta koskettavaa ja ainutlaatuista vieraskynäkertomusta, jotka käsittelevät äitiyden ja vanhem- muuden teemoja.

Ovh 27,90 €
216 sivua
ISBN 9789527553398
Ilmestymisaika: marraskuu 2023
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 17.3

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page