top of page

Kirjat

Jos jotain uutta auringon alla?

00107
€29.50
Varastossa
1
Tuotetiedot

Annu-Elina Erkkilä: Jos jotain uutta auringon alla?

Annu-Elina Erkkilän nuorten aikuisten fantasiaromaanin Jos jotain uutta auringon alla? keskiöön asettuu kristinuskoon pohjautuva filosofia. Fantasialle tyypillisellä tavalla teoksen taustalla vaikuttavat hyvän ja pahan taistelu, jossa vastakkain asettuvat Paidoran valtakuntaa puolustava profetian lupaama Valittu sekä valtakuntaa uhkaava Pimeydenvaltias. Näiden voimien sijaan romaanin päähenkilöksi nousee kuitenkin taistelua sivusta seuraava herttua Jarvis, joka turhautuu siihen, ettei profetia ole määrännyt hänelle roolia taistelussa. Jarvis päättääkin muodostaa oman kohtalonsa riippumatta siitä, ovatko profetia ja jumala hänen puolellaan vai eivät.

Erkkilän esikoisromaani muodostuukin pohdinnaksi ihmisten roolista profetiassa ja totuuden monitulkintaisuudesta. Onko Pimeydenvaltias oikeassa siinä, ettei mitään yhtä totuutta ole olemassa, vai voiko luottaa siihen, että hyvillä teoilla pääsee jumalan suosioon? Vai onko totuus sittenkin jotain aivan muuta?

Kokkolalainen Annu-Elina Erkkilä (s. 1998) on puhevammaisten tulkki ja kommunikaatio-ohjaaja, jolle tarinointi on tapa käsitellä elämän asioita. Kirjoittamalla olemassaolo ei tunnu tylsältä ja hahmot pysyvät tyytyväisinä. Jos jotain uutta auringon alla? on Erkkilän esikoisteos, joka alkoi fantasiaparodiana ja muotoutui kristillisfilosofiseksi pohdinnaksi elämän merkityksellisyydestä kera lohikäärmeiden ja miekkataisteluiden.

Ovh 29,50 €
Nuorten fantasiaromaani
340 sivua
ISBN 9789527584347
Ilmestymisaika: syyskuu 2024
Sidottu. Kovakantinen
Kl N84.2

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page