top of page

Kirjat

Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon

00076
€28.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Hannu Sirkkilä: Hyvinvointia matkailusta mieleen ja kehoon

Samalla kun matkailu on käynyt yhä helpommaksi, matkailun lähtökohdat ovat voimakkaassa muutostilassa. Nykymatkailija tietää tarkemmin, millaista yksilöllisempää sisältöä hän matkaltaan haluaa. Yhä useampi asettaa matkansa tavoitteeksi oman hyvinvointinsa kohentamisen. Hyvinvoinnin edistämisen muodot ovat yksilöllisiä, ja siksi hyvinvointimatkat ovatkin kunkin oman mielen mukaisia.

Hyvinvointia Matkailusta mieleen ja kehoon -teos avaa oven tähän innostavaan maailmaan, kattaen kaiken kulttuurin, kylpylöiden, liikunnan, luonnon ja henkisten matkojen tarjoamasta hyvinvoinnista. Yhteisenä tekijänä näille erilaisille matkakohteille on niiden vaikutus sekä kehoon että mieleen - jokainen matka on yksilöllinen polku kohti parempaa hyvinvointia.

Kirjan kirjoittaja Hannu Sirkkilä on paitsi matkailun asiantuntija myös yhteiskuntatieteen tohtori sekä kokenut tietokirjailija ja luennoitsija. Oleellisen osan teoksesta muodostavat sekä hänen omat ja muiden asiantuntijoiden että hyvinvointimatkoja tehneiden näkemykset ja kokemukset. Kirja sopii kaikille matkailusta kiinnostuneille ja tuo esille näkökulmia ja vinkkejä hyvinvointimatkailupalvelujen tuottajille ja kehittäjille.

Ovh 28,90 €
Matkailu
152 sivua
ISBN 9789527553954
Ilmestymisaika: huhtikuu 2024
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 40.7

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page