top of page

Kirjat

Heikoilla jäillä

00036
€27.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Juha Nummela: Heikoilla jäillä

Ilari kasvaa epävakaissa oloissa ja kamppailee lapsesta saakka riittämättömyyden tunteen kanssa. Hän ei koskaan tunne isäänsä, mutta syyttää itseään tämän kohtalosta. Sodassa haavoittuneen isän kuoltua oman kätensä kautta yksinhuoltajaäiti ei pysty paikkaamaan niitä henkisiä arpia, joita poika kantaa mukanaan läpi elämänsä ihmissuhteesta toiseen.

Teoksessa seurataan Peltomaan perheen pojan ja äidin elämän takkuilevaa etenemistä ja tehdään havaintoja puhumattomuuden ja sitä seuraavan katumuksen käsittelystä. Heikoilla jäillä on tarina elämän kompastuskivistä, suuren surun ja huolen taakasta. Se kuvaa alkoholin ja alkoholismin vaikutusta koko perheeseen sekä syitä näiden riippuvuuksien kehittymisen taustalla.

Juha Nummela (s. 1957) on lahtelainen kirjailija. Hän on kerännyt elämänkokemusta useassa ammatissa ja harrastanut kirjoittamista pitkään. Esikoisromaanissaan Heikoilla jäillä hän kertoo evakkoäidin ja tämän pojan tarinan mitään kaihtamattomalla, kansanomaisella ja aitoja olosuhteita mukailevalla tekstillä. Romaanissaan hän on myös halunnut tallentaa jälkipolville menneiden vuosikymmenten maaseutua. Erityisen läheiseksi hän kokee päihde- ja mielenterveysongelmista kirjoittamisen.

Ovh 27,90 €
Romaani
424 sivua
ISBN 9789527553749
Ilmestymisaika: lokakuu 2023
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 84.2.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page