top of page

Kirjat

Anun raskausopas - Guasha ja akupainanta apuna vauvamatkalla

00100
€28.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Anu Lampinen: Anun raskausopas - Guasha ja akupainanta apuna vauvamatkalla

Tämä teos on oppaaksi sinulle, joka kaipaat neuvoja lempeään ja turvalliseen itsehoitoon vauvamatkan aikana. Sinulle, joka kaipaat tietoa ja taitoa tehdä matkasta oman näköisesi tai kaipaat apua läheisen tukemiseen. Ohjeet akupainantaan ja guashaan on tarkoitettu itsehoidoksi niin synnyttäjälle kuin tukijoukoillekin, koko perheelle.

Anun raskausopas - guasha ja akupainanta apuna vauvamatkalla on itsehoito-opas raskautumisesta ensipäiviin. Se sisältää ohjeita guasha-hoitoon ja akupainantaan sekä avaa sitä kiinalaisen lääketieteen filosofiaa, johon hoito-ohjeet perustuvat. Oppaan neuvot kattavat raskauden, synnytyksen ja ensipäivien vaivat, joihin perinteiset kiinalaiset itsehoitokeinot voivat auttaa. Teos on kirjoitettu ensisijaisesti perheille, mutta ohjeet ja neuvot sopivat myös monenlaisille ammattilaisille, joihin kirjailijakin lukeutuu. Se on opas kaikenlaisille matkoille, joiden aikana lempeää ja itseään kuuntelevaa hoivaa voi kaivata.

Anu Lampinen (s. 1986) on kätilö ja akupunktioterapeutti, jolla on vuosikymmenten osaaminen sekä kätilön työstä, akupunktiolla hoitamisesta että kouluttamisesta. Hän on ollut mukana Kivunhoito ja Baby Blues - perhekirja -teoksissa. Anun raskausopas - guasha ja akupainanta apuna vauvamatkalla on hänen esikoisteoksensa.

Ovh 28,90 €
200 sivua
ISBN 9789527584453
Ilmestymisaika: syyskuu 2023
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 59.3

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page