top of page

Kirjat

Afrikka muutti olohuoneeseeni

00088
€27.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Nyt ennakkotilattavissa!

Jaana-Mirjam Mustavuori: Afrikka muutti olohuoneeseeni

Afrikka muutti olohuoneeseeni. Arkea ja juhlaa kahden kulttuurin rajalla on ajankohtainen omaelämäkerrallinen tietokirja kahden kulttuurin kohtaamisesta. Lämpimän henkilökohtaisesti kirjoitettu teos on maahanmuuttajan vaimon omakohtaista ihmettelyä kahden kulttuurin avioliitosta ja arjen monikulttuurisuudesta, mutta samalla se on myös tarkkanäköinen kuvaus maahanmuutosta, erilaisuuden kohtaamisesta ja siitä, miten kulttuuri meitä kaikkia muovaa.

Mustavuoren puoliso muutti Beninistä Suomeen vuonna 2016. Suomessa asuu kaikkiaan lähes 500 000 maahanmuuttajaa, joista suurin osa on muuttanut Suomeen rakkauden ja perheen perässä. Tämä teos on kaikille, joiden lähipiirissä, naapurustossa tai työpaikalla on ulkomailta Suomeen muuttaneita. Se on kaikille, jotka tekevät töitä maahanmuuttajien parissa, tutkivat maahanmuuttoa tai ovat kiinnostuneita kansainvälisyydestä ja muista kulttuureista. Tämä on kirja maailmanmatkaajille ja kansainvälistä työtä tekeville, mutta myös rakkaustarinoiden ystäville ja arjen antropologeille.

Jaana-Mirjam Mustavuori on vapaa kirjoittaja, kääntäjä ja kehotietoisuus-kouluttaja. Hän on kirjoittanut useita teoksia muun muassa hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Koulutukseltaan Mustavuori on juristi ja hän on aiemmin toiminut muun muassa tutkijana sekä työskennellyt lähes 20 vuoden ajan ihmisoikeus-, kehitys- ja ympäristöjärjestöissä.

Ovh 27,90 €
Tarinallinen tietokirja
90 sivua
ISBN 9789527584484
Ilmestymisaika: toukokuu 2024
Sidottu. Kovakantinen.
Kl 99.1

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page