top of page

Kirjat

Kiltit tytöt eivät jää historiaan

00061
€24.90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Marjo Heikura: Kiltit tytöt eivä jää historiaan

Irina Kanerva on viisissäkymmenissä oleva sairaanhoitaja, jonka mo­raali on hakusessa. Viini tukahduttaa sopivasti tunteet, ja elämä on kevyempää ilman sitoumuksia. Hän seurustelee varatun miehen kanssa. Lopulta oman elämän läpikäyminen alkaa. ”Mä en ole ikinä tärkeys­järjestyksessä ykkönen. En ikinä! - Miksi mä annan aina repiä itseni kappa­leiksi?” Miten hän on päätynyt tähän tilanteeseen?

Sirkka Koivisto on halvaantunut aivoinfarktin vuoksi. Hän makaa osittain muistinsa menettäneenä, puhekyvyttömänä ja sokeana vuode­ potilaana. Sirkan luona käy yksi ja ainoa vieras. Vieras - jota Sirkka kutsuu mielessään ”hirviöksi” - kiduttaa vierailujensa aikana Sirkkaa fyysisesti ja kertoo traagisia asioita heidän yhteisestä menneisyydes­tään. Pala palalta Sirkan muisti alkaa palailla. Mutta kuka tuo vieras on? Ja ennen kaikkea, mitä hän haluaa?

Palvelukoti Iltahoviin palkataan kolme uutta lähihoitajaa. Pian Ilta­hovin johtotehtävissä työskentelevä Nina Timonen saa huomata maa­lanneensa itsensä nurkkaan valintojensa vuoksi. Ilmapiiri Iltahovissa alkaa sakenemaan ristiriitaisuuksista kiihtyvään tahtiin.

Miten sinä toimisit jos paha kävelisi sinun elämääsi paikassa, jossa sitä vähiten odottaisit?

Marjo Heikura (s. 1970) on Järvenpääläi­nen erityisammattiopiston ohjaaja. Aiem­min julkaissut runokokoelman Kallioksi kasvanut (2023).

Ovh 24,90 €
Romaani
160 sivua
ISBN 9789527553893
Ilmestymisaika: joulukuu 2023
Nidottu. Pehmeäkantinen
Kl 84.2.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page